ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ I.P.A. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
Θεσσαλονίκη 15-04-2021
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Τα κεντρικά γραφεία στην Θεσσαλονίκη του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, επισκέφτηκε σήμερα 15-04-2021 του Προεδρείο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Χαλκιδικής, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο κ. ΠΑΛΛΗ Δημήτριο, τον Γεν. Γραμματέα και Αντιπρόεδρο του ΤΕΑΑΠΛ κ. ΤΣΑΓΑΝΟ Ιωάννη, την Ταμία κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Θωμαή και την Αντιπρόεδρο κ. ΚΤΕΝΑ Χαρίκλεια.
Τους εκλεκτούς φίλους μας, υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας και ο Πρόεδρος της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος.
Μετά από μια πολύωρη φιλική συζήτηση, υπήρξε ταύτιση απόψεων και απόφαση στενής συνεργασίας προς όφελος των μελών, της Αστυνομίας και της Κοινωνίας. Επιπλέον συμφωνήθηκε η συνάντηση να επαναληφθεί σύντομα.
Ο Πρόεδρος της I.P.A. Χαλκιδικής, επέδωσε στον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού ένα αναμνηστικό αγαλματίδιο του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού επέδωσε στον Πρόεδρο της I.P.A. Χαλκιδικής το βιβλίο 2021 ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ και ικανό αριθμό καρτών Μέλους (κάρτα προνομίων) του Συνεταιρισμού, ώστε αυτές να δοθούν στα μέλη της I.P.A. Χαλκιδικής.