ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Ειδική προσφορά στους φέροντες την κάρτα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ με 3 διανυκτερεύσεις, δωρεάν η τέταρτη διανυκτέρευση με πρωϊνό και 10 % έκπτωση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.
Η προσφορά ισχύει όλο το χρόνο, ΠΛΗΝ των διαστημάτων των επισήμων
εορτών.

Διαθέτουμε αυτό το πολύ όμορφο κατάλυμα στους Ασπραγγέλους, στα Ζαγοροχώρια. Στην Ήπειρο, στην όμορφη Ελλάδα. Έχουμε 17 δωμάτια, εκ των οποίων τα 5 είναι τρίκλινα και υπάρχουν και δύο δίχωρα δωμάτια (σουιτα 4-5 ατόμων). Εύκολη πρόσβαση και άνετο παρκινγκ.
Βρισκόμαστε 20-30 λεπτά από τα Ιωάννινα (26χλμ.) και είμαστε 1,5 χλμ. πριν το χωριό Ασπράγγελοι,το πρώτο χωριό του Ζαγορίου. Σε ιδανικό σημείο για τις εξορμήσεις σας.
Στο κατάλυμα μας, υπάρχει μεγάλη αίθουσα τραπεζαρίας με τζάκι, την οποία διαμορφώνουμε, ανάλογα τις ανάγκες (αν το γκρουπ είναι από σύλλογο χορού, αθλητές, yoga, επαγγελματικό σεμινάριο κ.τ.λ.)
Μπορούμε να οργανώσουμε διάφορες δραστηριότητες στο θεσπέσιο τοπίο του Ζαγορίου (πεζοπορία,ποδηλασία, rafting, trekking, κ.α).
Κατόπιν συννενόησης μαγειρεύουμε για το γκρουπ, και επίσης στο κατάλυμα μας σερβίρουμε κάποια από τα προιόντα μας από βουβαλινό γάλα, καθώς αυτή είναι η πολύχρονη επαγγελματική μας δραστηριότητα. (www.oikogeneiampeka.gr).
Υπάρχει δυνατότητα επίδειξης μαγειρικής (τοπικές συνταγές και πίτες), και κάποια τυροκομική παρασκευή, κατόπιν αιτήματος.
Τηλ. 26530 25955 κ. Λίνα Μπέκα.
Μπορείτε ακόμη, να μας δείτε στο fb: Αγγέλων Καταφύγιο, στο instagram: shlterangels.gr
Και στην ιστοσελίδα μας www.aggelonkatafygio.gr

Προηγούμενο άρθροΕΚΔΟΣΕΙΣ «Μιχάλη Σιδέρη» – ΑΘΗΝΑ
Επόμενο άρθροΔΩΡΕΑΝ Η ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ