ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ – Κατερίνη Πιερίας

Η επιχείρηση ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Α.Ε.» 1ο χλμ. Κατερίνης – Γανόχωρας Τηλ: 2351038251, προσφέρει στους φέροντες την κάρτα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ τις ακόλουθες εκπτώσεις:
1) Έκπτωση 10% σε κάθε μέλος σας, για αγορές από το ηλεκτρονικό μας
κατάστημα www.anastasiadi.gr, από το οποίο μπορείτε να προμηθευτεί κανείς το σύνολο των προϊόντων μας (φωτιστικά, λαμπτήρες, καλώδια, ηλεκτρολογικό υλικό, διακόπτες, συναγερμούς, κάμερες ασφαλείας, συστήματα led κτλ).
Να σημειωθεί, ότι οι τιμές που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι ΗΔΗ προσαρμοσμένες προς τα κάτω, λόγω του υψηλού ανταγωνισμού (skroutz, Best Price κτλ) και άρα με την επιπλέον έκπτωση που παρέχουμε στα μέλη σας είναι εξαιρετικά δελεαστικό να προμηθεύονται για τις ανάγκες τους από εκεί.
2) Παρέχουμε ταυτόσημες εκπτώσεις και τιμολογιακή πολιτική στα μέλη σας, σε τιμές χονδρικής για τις αγορές από τα καταστήματα μας, με μια επίδειξη της κάρτας στο ταμείο μας. Λόγω της μεγάλης γκάμας των προϊόντων που διανέμουμε, είναι αδύνατον να σας γνωστοποιήσουμε μια συγκεκριμένη έκπτωση καθώς ΑΝΑΛΟΓΩΣ το προϊόν επιλογής θα γίνονται εκπτώσεις από 20% έως και 50%.
Τα καταστήματα μας: https://anastasiadi.gr/index.php/katastimata
Δείτε όλες τις προσφορές στο: www.synetairismos.gr

Προηγούμενο άρθροCUSDOOR Κατασκευαστική – Κατερίνη Ν. Πιερίας
Επόμενο άρθροHOTEL SANANTONIO – Παραλία Κατερίνης Πιερίας