ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ I.P.A. ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Σήμερα 09-06-2021 ο Πρόεδρος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, με τον Δ/ντή των καταστημάτων τεχνολογίας-τηλεφωνίας και ενέργειας «δίκτυο» και επίτιμο Μέλος της I.P.A. κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ Γεώργιο, επισκέφτηκαν την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών (I.P.A.) Τοπική Διοίκηση Σερρών, και τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σερρών.
Τους υποδέχτηκε ο αδερφικός φίλος, Πρόεδρος της I.P.A. Σερρών κ. ΜΠΑΓΚΟΣ Στέργιος και όλοι μαζί επισκέφτηκαν τα γραφεία του Συνδέσμου Αποστράτων Σερρών, όπου τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος κ. ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ Σοφοκλής, ο Αντιπρόεδρος κ. ΜΑΡΑΓΚΟΤΙΔΗΣ Ιωάννης, ο Ταμίας κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Στέφανος, ο Έφορος κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Λεωνίδας και το Μέλος του Δ.Σ. κ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Γρηγόριος
Ακολούθησε φιλική συζήτηση σε άριστο κλίμα, με ανταλλαγή απόψεων και αναμνηστικών δώρων.
Ακολούθησε επίσκεψη στα γραφεία της Τ.Δ. IPA Σερρών, όπου εκτός από τον Πρόεδρο κ. ΜΠΑΓΚΟ Στέργιο, τους υποδέχτηκαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. ΧΡΑΠΑΣ Παντελής, ο Ταμίας κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Βασίλειος, η Β΄ Αντιπρόεδρος κ. ΣΙΣΚΟΥ Ελεονώρα, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος κ. ΔΑΛΔΑΒΑΝΗΣ Στέργιος και ο Αναπλ. Ταμίας κ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ Γεώργιος.
Ευχαριστούμε θερμά όλους, για την εξαιρετική υποδοχή και φιλοξενία την οποία ευελπιστούμε να ανταποδώσουμε στην Θεσσαλονίκη.