ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μετά από ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δ.Σ. του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, και μετά από πρόσκληση, στις 22-06-2021 στην Γενική Συνέλευση του παραπάνω Σωματείου, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, συνοδευόμενος από την Δ/ντρια των γραφείων του Συνεταιρισμού κ. ΦΙΛΑΝΘΙΔΟΥ Αικατερίνη και τον Δ/ντή των καταστημάτων τεχνολογίας-ενέργειας και τηλεφωνίας «δίκτυο» και επίτιμο Μέλος της I.P.A. κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ Γεώργιο.
Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τα Μέλη του Σωματείου για το έργο και τις προσφορές του Συνεταιρισμού και μοιράστηκαν σε όλα τα Μέλη κάρτες προνομίων του Συνεταιρισμού.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ μετά από ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δ.Σ. απένειμε στον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού τιμητική πλακέτα για την προσφορά του Συνεταιρισμού στους συναδέλφους, την Αστυνομία και την Κοινωνία.

Προηγούμενο άρθροRESTAURANT «THE LLUKO» – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επόμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ