ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ I.P.A.

Στις 16-12-2021 ο Πρόεδρος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, συνοδευόμενος από τον Δ/ντή του Συνεταιρισμού και Δ/ντή των καταστημάτων τεχνολογίας, τηλεφωνίας και ενέργειας «δίκτυο» κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ Γεώργιο, επισκεφτήκαμε τα γραφεία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) στην Αθήνα.

Μας υποδέχτηκε ο Πρόεδρος κ. ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσιος και ο π. Πρόεδρος και Μέλος του Δ.Σ. κ. ΚΟΝΤΑΚΟΣ Χρήστος.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν στα πλαίσια των όρων της συμβατικής μας συνεργασίας, η τοποθέτηση σταντ του Συνεταιρισμού σε περίοπτο σημείο των γραφείων και η τοποθέτηση ενημερωτικών εντύπων του Συνεταιρισμού.

Στον Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος I.P.A. κ. ΒΑΛΑΤΣΟ Βλάσιο, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού δώρισε ένα πακέτο προϊόντων κινητής τηλεφωνίας της εταιρίας ttec.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού και ο Δ/ντής του Συνεταιρισμού, προσέφεραν γεύμα εργασίας στον Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος κ. ΒΑΛΑΤΣΟ Βλάσιο και στην Αντιπρόεδρο του Εθνικού Τμήματος I.P.A. κ. ΜΑΚΡΥΔΑΚΗ Ειρήνη.

Ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική υποδοχή και φιλοξενία.

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ π. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ I.P.A. ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. κ. ΚΟΝΤΑΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
Επόμενο άρθροΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ