ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 08-04-2022

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα 8-4-2022 στα γραφεία του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ στην Θεσσαλονίκη τον Πρόεδρο της ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ κ. ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ Αθανάσιο και τον Ταμία κ. ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ Συμεών.

Τους υποδεχτήκαμε ο Πρόεδρος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας , ο Δ/ντής του Συνεταιρισμού κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος.

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος.

Μετά από μια εκτενή και φιλική συζήτηση συναποφασίσθηκε η συνεργασία μας, ώστε όλοι όσοι είναι μέλη της  ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ  να εφοδιασθούν με κάρτες Μελών (προνομίων) του Συνεταιρισμού και οι προσφορές που έχει η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ  να περάσουν σε εύλογο χρονικό διάστημα και σε όλους όσους έχουν κάρτες του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.

Μια εξαιρετική συνεργασία μόλις άρχισε. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά και να προσφέρουμε στα Μέλη μας, προϊόντα και υπηρεσίες σε καλύτερες τιμές από αυτές της αγοράς, καθώς οι εποχές που διανύουμε επιβάλλουν τη ενότητα και κοινές δράσεις.