ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ» – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ

Tα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ-Αργυρούπολης και τα Κέντρα Σχολικής Μελέτης After School-Αργυρούπολης προσφέρουν: Στους φέροντες την κάρτα του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών και στις οικογένειές τους 12% έκπτωση σε όλα τα προγράμματα μαθημάτων για παιδιά Γυμνασίου -Λυκείου και 12% έκπτωση στα προγράμματα σχολικής μελέτης για παιδιά Δημοτικού.

Τα παιδιά είναι η ελπίδα μας για το μέλλον! Οφείλουμε να τους εξασφαλίσουμε τις καταλληλότερες συνθήκες μάθησης για να αναπτυχθούν σωστά και να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους. Η φιλοσοφία των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι να προσφέρουν σε όλους τους μαθητές τους πάντα την καλύτερη εκπαίδευση, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα.

Επισκεφθείτε μας, για να διαπιστώσετε και εσείς από κοντά πόσο ζεστό και φιλόξενο είναι το περιβάλλον μάθησης και να γνωρίσετε τους ανθρώπους στους οποίους σας καλούμε να εμπιστευθείτε τη μόρφωση των παιδιών σας. Εμείς θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας και να βρούμε από κοινού το πρόγραμμα φροντιστηριακής υποστήριξης που σας ταιριάζει καλύτερα, παρέχοντας εκπαιδευτική ποιότητα και τιμές που μόνο ένας μεγάλος φροντιστηριακός όμιλος μπορεί να προσφέρει.

Πληροφορίες και Εγγραφές για τα προγράμματα των μαθημάτων μας:

ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αργυρούπολης Διεύθυνση: Αργυρουπόλεως 3, 1ος όροφος, Αργυρούπολη16451 Τηλέφωνο επικοινωνίας:210 9648649

Email: branch009@edu.diakrotima.gr