ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ. ΑΤΤΙΚΗ

ΕΚΠΤΩΣΗ 20 % ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ

Προσφορά υπηρεσιών απεντόμωσης/ μυοκτονίας/ απολύμανσης στα μέλη του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών στην Αττική

Η Agrịpest, είναι ενεργό μέλος του συνδέσμου εταιριών απεντόμωσης/ μυοκτονιών Ελλάδας (ΣΕΑΜΕ), συμμετέχοντας στο ΔΣ.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, άρτια καταρτισμένο προσωπικό και κατάλληλη αδειοδότηση, αναλαμβάνει την καταπολέμηση παρασίτων υγειονομικής σημασίας διαθέτοντας ασφάλεια αστικής ευθύνης και παράλληλα πιστοποίηση ποιότητας ISO9001και περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO14001 για το σύνολο των υπηρεσιών της.

Κάθε εφαρμογή γίνεται υπό την καθοδήγηση του επιστημονικά υπεύθυνου της Agrịpest με χρήση σκευασμάτων που φέρουν κατάλληλη έγκριση από τις αρμόδιες αρχές ενώ εκδίδεται άμεσα σχετικό πιστοποιητικό.

Στα πλαίσια της παρούσας προσφοράς, σας παρέχουμε για το υπόλοιπο του2022, (έως 31/12/2022)έκπτωση 20% σε κάθε υπηρεσία μας (απεντόμωση, μυοκτονία, απολύμανση και λοιπές δράσεις διαχείρισης παρασίτων υγειονομικής σημασίας) για όλα τα μέλη σας με την επίδειξη ταυτότητάς ή αριθμού μέλους του συνεταιρισμού σας ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μας υποδείξετε ότι μπορεί να γίνει η μονοσήμαντη ταυτοποίησή τους.

Η προσφορά ισχύει για απεριόριστο αριθμό υπηρεσιών εντός Αττικής.

Η τιμή για κάθε υπηρεσία δεν μπορεί να προκαθοριστεί καθώς κάθε περίπτωση αντιμετώπισης παρασίτων, χώρου εφαρμογής, απαιτούμενου χρόνου απασχόλησης και χρήσης σκευασμάτων είναι διαφορετική.

Για την διασφάλιση της προνομιακής τιμής προτείνουμε ο κάθε ενδιαφερόμενος/ μέλος σας να επικοινωνεί απευθείας μαζί μας, να μας περιγράφει το αίτημά του, να ζητεί σχετική προσφορά/ τιμή και στη συνέχεια να μας δηλώνει τον αριθμό μέλους ώστε να λαμβάνει επιπρόσθετα έκπτωση 20%.

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση. Με τιμή Κωνσταντίνος Ιωάννου, Τεχνικός διευθυντής κιν: 6974144349, τηλ: 2102023000, email: info@agripest.gr24/7 pest control line: 6981807834