ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ 86-Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη 10-09-2022

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του Πληροφοριακού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας, στην 86η ΔΕΘ και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Προηγήθηκε ομιλία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου κ. Κων/νου Σκούμα.

Τον Πανελλήνιο Συνεταιρισμό Αστυνομικών εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Βασιλάκης.

Από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Βασιλάκης, ο Αντιπρόεδρος κ. Χριστόδουλος Χριστοδουλής, ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Λαμπάδας, ο Γενικός Γραμματέας κ. Διαμαντής Κανέλλης, ο Αναπληρωτής Γ. Γραμματέας και Ταμία κ. Νικόλαος Κατσαουνίδης, ο Πρόεδρος της Ε.Ε. κ. Θεόδωρος Παυλίδης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών κ. Παναγιώτης Αγγελίδης και τα Επίτιμα Μέλη κ.κ. Γεώργιος Μαχαιρίδης και Νικόλαος Σαπουντζόγλου.

Από την Ένωση Αστυνομικών εν Αποστρατεία Νομού Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Αναστασιάδης, ο Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Βασιλάκης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Λαμπάδας, ο Ταμίας κ. Παναγιώτης Πασχαλέρης και ο πρώην Πρόεδρος κ. Σωτήριος Ζαχαράκης.

Στο περιθώριο των εγκαινίων, πραγματοποιήθηκαν συνομιλίες και φωτογραφήσεις με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κων/νο Σκούμα, τον Επιτελάρχη Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο, τον Επιθεωρητή Αστυνομίας Β. Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο Δούβαλη, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Χρήστο Μπουλούμπαση, τον προϊστάμενο της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Αστυνομίας, π. Αλέξιο Κουρτέση, την Υφυπουργό Πολιτισμού κ. Ζαχαράκη, την επικεφαλής θεματικού τομέα Προστασίας του Πολίτη κ. Γκελεστάθη, τον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόριο Γερακαράκο, τον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΑ κ. Ευάγγελο Χριστακόπουλο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρο Πουρσαϊτίδη ο οποίος συνοδευόταν από  στελέχη του Δ.Σ., τον Πρόεδρο Αποστράτων Αστυνομικών Φθιώτιδας κ. Νικόλαο Κατσαμά  κ.α.

Εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας, στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της ΓΑΔΘ για την άψογη όπως πάντα διοργάνωση της εκδήλωσης.