ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Α.Δ. ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ I.P.A. ΚΙΛΚΙΣ

Σήμερα 21-10-2022 ανταποκρινόμενοι σε πρόσκληση της I.P.A. Κιλκίς οι: ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών, Πρόεδρος της I.P.A. Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τους Α΄Αντιπρόεδρο της IPA Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο, τον Γεν. Γραμματέα της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή και τον Πρόεδρο της Ι.P.A. Σάμου και Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Σάμου κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗ Γεώργιο, επισκεφτήκαμε την Αστυνομική Δ/νση Κιλκίς, όπου μας υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της I.P.A. Κιλκίς κ. ΚΗΠΟΥΡΙΔΗΣ Αλκιβιάδης, με την Γεν. Γραμματέα κ. ΜΠΡΟΖΟΥ Βασιλική, με τον Γ΄ Αντιπρόεδρο κ. ΤΑΡΝΑΡΑ Κων/νο, με τον Ταμία κ. ΒΑΣΔΕΚΗ Χρυσόστομο και τον Αναπ. Γραμματέα κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ Αλέξανδρο.

Όλοι μαζί μεταβήκαμε στο Αστυνομικό Δ/ντή Α/Δ κ. ΜΙΚΡΟ Δημήτριο, ο οποίος μας υποδέχτηκε εγκάρδια, παρόντων του Α/Υ κ. ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗ Δημόκριτου και του Υπασπιστή Υ/Α κ. ΣΑΧΠΑΖΗ Βασιλείου.

Ακολούθησε συζήτηση επί όλων των θεμάτων σε ευχάριστο και συναδελφικό κλίμα.

Στην συνέχεια η Τοπική Διοίκηση Κιλκίς μας παρέθεσε γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής, όπου συζητήσαμε μελλοντικές δραστηριότητες.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αστυνομικό Δ/ντή Κιλκίς και το Προεδρείο της I.P.A. Kιλκίς, για την σπουδαία υποδοχή και φιλοξενία.

 

Προηγούμενο άρθροΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επόμενο άρθροΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ