Η I.P.A. ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, υποδεχτήκαμε σήμερα 16-11-2022 στα γραφεία του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών στην Θεσσαλονίκη, τον Πρόεδρο της I.P.A. Σερρών κ. ΜΠΑΓΚΟ Στέργιο, ο οποίος συνόδευε τον πρωταθλητή Ευρώπης της Άρσης Βαρών (Αργυρό μετάλλιο) και Ταμία της I.P.A. Σερρών κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ Βασίλειο και τον πατέρα του, συνταξιούχο συνάδελφο και π. Πρόεδρο Αποστράτων Αστυνομικών Σερρών κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ Γρηγόριο.

Τους εκλεκτούς επισκέπτες και φίλους, υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο Δ/ντής του Συνεταιρισμού και επίτιμο μέλος της I.P.A. κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος, ο Α΄Αντιπρόεδρος της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, ο Β΄Αντιπρόεδρος της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος, ο Γεν. Γραμματέας της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής και ο Αναπλ. Ταμία και Αναπλ. Γραμματέα κ. ΚΑΤΣΑΟΥΝΙΔΗΣ Νικόλαος.

Να σημειωθεί, ότι ο Συνεταιρισμός ήταν και θα είναι και στο μέλλον χορηγός του σπουδαίου αθλητή, συναδέλφου και Ταμία της I.P.A. Σερρών.

Είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους εξαιρετικούς φίλους για τις δράσεις του Συνεταιρισμού και να συζητήσουμε θέματα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ενώ συναποφασίσαμε σύντομα να διεξαχθεί κοινό Δ.Σ. των δύο Τοπικών Διοικήσεων I.P.A. στην Θεσσαλονίκη για θέματα της Διεθνούς Ένωσης.

Προηγούμενο άρθροΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ – ΛΑΡΙΣΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 22-11-2022