ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Την Παρασκευή 21 Απριλίου 2022 στην αίθουσα ¨Ελ. Βενιζέλος¨ της ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Βιβλίου  ¨ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ¨, ενός μυθιστορήματος θεολογικής φιλοσοφίας, του συγγραφέα κ. Ηλία ΜΑΡΚΟΥ Υποστράτηγου  ε.α. και μέλους της Ένωσης μας. 

Το βιβλίο προλόγισε ο ιδιοκτήτης των εκδόσεων ¨Ανάτυπο¨ κ. Στυλιανόπουλος Μιχάλης, ενώ ο συγγραφέας, μας μετέφερε στον κόσμο του Εμμανουήλ, όπου η αγάπη δεν εκφράζεται με την απλή ανθρωπιστική σημασία της, αλλά είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο, κάτι που ξεπερνά αυτά τα όρια, διότι αναδύεται από την θεία φιλανθρωπία, την υπερβαίνουσα τον ανθρώπινο λόγο!  

Τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία, εκπροσώπησε ο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος  και την ΙΡΑ Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Γ.Γ. κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής αποδεχόμενοι την πρόσκληση του συγγραφέα.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Ηλίας ΜΑΡΚΟΥ αφιέρωσε ένα βιβλίο του για την δανειστική βιβλιοθήκη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και  δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλαγούν σκέψεις και απόψεις για θέματα που αφορούσαν το συγγραφικό του έργο, την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών καθώς και την πραγματοποίηση μελλοντικά μιας εκδήλωσης από κοινού.

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ CITY GADGET XARILAOU
Επόμενο άρθρο4οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος