4οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

4οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

13/05/2023 (All day) εώς 14/05/2023 (All day)

Πάρτε μέρος στο μεγαλύτερο γεγονός Eργασιακού Αθλητισμού της Βόρειας Ελλάδας!

Για 4η χρονιά, αθλητές, αθλήτριες και εταιρικές ομάδες από επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα θα συμμετάσχουν στην αθλητική διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών που έχει γίνει θεσμός.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Μαΐου 2023 στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Πανοράματος, του Ten Pin Bowling, του Αθλητικού Κέντρου Τζιόλας και του Α.Σ. ΠΕΡΑ.

Το Σάββατο 13 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των αγώνων. Οι απονομές και οι βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Μαΐου. Μετάλλια απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές κάθε αθλήματος και ακολουθούν βραβεύσεις εταιριών.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης) και πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης Helexpo, του Ελληνο-γερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης , του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ).

Υποστηρικτές των αγώνων είναι ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη και οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Πανοράματος. 

Χορηγοί είναι το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), η εταιρία Agrophoenix, η Εταιρία Ύδρευσης-Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ο Τουριστικός Οργανισμός Θεσσαλονίκης, τα ζαχαροπλαστεία Τάσος, το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη και ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ3 και το ραδιόφωνο ΕΡΤ3 102 fm, το Metropolis 95.5 fm και η Metrosport, η εφημερίδα Karfitsa.gr, η Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας (TV 100, FM100 & FM 100.6) και ο ραδιοφωνικός σταθμός ΑΠΕ-ΜΠΕ  ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM 104,9.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: Εταιρίες / Οργανισμοί Δημόσιου ή Ιδιωτικού Τομέα, Μη κερδοσκοπικοί Οργανισμοί, Εταιρικές Ομάδες, ήδη υπάρχουσες ή νεοσύστατες, Ομάδες με εργαζόμενους από διαφορετικές Εταιρείες / Οργανισμούς, Ελεύθεροι επαγγελματίες, Μεμονωμένα φυσικά πρόσωπα (εργαζόμενοι) και Εταιρικές Ομάδες από το εξωτερικό (Μέλη  της WFCS & EFCS).

Τα αθλήματα στα οποία μπορείτε να συμμετάσχετε είναι:

 • Ποδόσφαιρο
 • Basketball
 • Σκάκι
 • Bowling
 • Petanque
 • Spartan Race
 • Αγώνας Δρόμου 5χλμ
 • Darts
 • Padel
 • Tennis
 • Table Tennis

Οι χώροι διεξαγωγής έχουν ως εξής:

 • Εγκαταστάσεις Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Πανοράματος, δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, τηλ. 2310 34 5194  Αθλήματα: Ποδόσφαιρο, Σκάκι, Petanque, Spartan Race, Darts, Basketball, Tennis, Αγώνας δρόμου
 • Ten Pin Bowling, Μητροπολίτου Καλλίδου 112 & Ναυαρίνου 28 (άνωθεν Super Market Grand Μασούτης), Καλαμαριά, τηλ: 2310 421411 Άθλημα: Bowling
 • Αθλητικό Κέντρο Τζιόλας, 13ο χλμ Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής, Θέρμη, τηλ: 2310 476657 Άθλημα: Padel
 • Εγκαταστάσεις Α.Σ. ΠΕΡΑ, οδός Στεφάνου Νούκα 3, Χαριλάου, τηλ: 2313 041359 Άθλημα: Table tennis

Οι τιμές ισχύουν για τα μέλη του Hocsh.

Για τα μη μέλη παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή & συνδρομή για το έτος 2023, ώστε να ισχύσουν τα ίδια προνόμια.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* Η συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου είναι ΔΩΡΕΑΝ,για τους αθλητές που συμμετέχουν ήδη σε άλλο ομαδικό ή ατομικό αγώνισμα

* Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν διαπίστευση αθλητή και αναμνηστικό μπλουζάκι αγώνων

* Τα ανωτέρω κόστη περιλαμβάνουν Φ.Π.Α

Δηλώσεις Συμμετοχής έως 26 Απριλίου

Δηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή και λάβετε μέρος σε μια όμορφη διοργάνωση που συνδυάζει το αγαπημένο σας άθλημα, την καλή παρέα και τις όμορφες εμπειρίες!

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας, μέσα από ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές δράσεις, στο πλαίσιο τους εργασιακού περιβάλλοντος. Αποτελεί ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS & WFCS), καθώς επίσης της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Εργαζομένων και Ερασιτεχνών στον Αθλητισμό (CSIT) ​και λειτουργεί στην Ελλάδα υπό την αιγίδα τους.   

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας είναι Πιστοποιημένος Φορέας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και παράλληλα είναι υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ όλες οι διοργανώσεις του κατά το έτος 2023 .