ΔΩΡΕΑΝ INTERNET ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ INTERNET ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ

Στις 06-07-2023 μετά από αίτημα της ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ο Διευθυντής του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών, Επίτιμο Μέλος της I.PA. , Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Αστυνομίας και Δ/ντής των καταστημάτων τεχνολογίας «ΔΙΚΤΥΟ» κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου Θεσσαλονίκης, όπου παρέδωσε και εγκατέστησε μηχάνημα SIMPLE FI της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας NOVA, για τις ανάγκες της Υπηρεσίας και των συναδέλφων.

Η παράδοση έγινε στον Διοικητή του Τμηματος Α/Β κ. ΚΟΥΡΕΛΑ Αθανάσιο, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης κ. ΜΟΥΡΤΖΙΝΟΥ Ευάγγελου, Μελών του Προεδρείου και Αντιπροσώπων της ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, και της Προέδρου του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΖΩΗΣ Ανθυπαστυνόμου κ. ΚΥΛΑΦΗ Αγγελικής

Το ετήσιο κόστος λειτουργίας του ΔΩΡΕΑΝ INTERNET θα καλύπτεται από τον Πανελλήνιο Συνεταιρισμό Αστυνομικών και την εταιρία NOVA.

O Πανελλήνιος Συνεταιρισμός Αστυνομικών αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο που επιτελεί η ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, θα υποστηρίζει κάθε αίτημα της εν θέματι Ένωσης που θα αφορά την εύρυθμη λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση των συναδέλφων.

Προηγούμενο άρθροΑΝΔΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΣΗ «FLANAGAN» – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ