ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 16-06-2024
Αφορά όλους τους συνδρομητές μας, οι οποίοι έχουν τηλεφωνικές συνδέσεις στο εταιρικό πακέτο του Συνεταιρισμού στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας Vodafone
Σας ενημερώνουμε ότι στη συνεχή προσπάθειά μας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μέχρι σήμερα  συνδρομητών μας στην εταιρία Vodafone, για καλύτερα προγράμματα και τιμές, ο Συνεταιρισμός πέτυχε σπουδαία συμφωνία με την Vodafone.
Σταδιακά, όλοι οι συνδρομητές μας, θα λάβουν πρώτα ενημερωτικό SMS από εμάς και στη συνέχεια θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί τους εκπρόσωπος της εταιρίας Vodafone ώστε τα νούμερα που έχουν να μεταφερθούν στα προσωπικά τους στοιχεία, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση  για τους ίδιους και σε καλύτερα προγράμματα και τιμές από ότι έχουν μέχρι σήμερα. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προϋποθέσεις και τα προνόμια θα σας δοθούν από τους εκπροσώπους της Vodafone οι οποίοι θα επικοινωνήσουν μαζί σας.
Η διαδικασία αυτή θα ολοκληρωθεί τους προσεχείς μήνες, με την παρακολούθηση από τον Συνεταιρισμό, για την ομαλή – εύκολη μετάβαση και σωστή εξυπηρέτηση.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS
Επόμενο άρθροΕΟΡΤΑΣΜΟΣ «ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΛ.ΑΣ.»